SSL Certificaat

Uit XpressionManager
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Welke voordelen biedt een SSL-certificaat?

SSL staat voor Secure Sockets Layer, een protocol dat zorgt voor een beveiligde verbinding van je website. Met een SSL-certificaat kun je zo'n beveiligde verbinding voor je website regelen. Zo zorg je direct voor een vertrouwd en veilig gevoel bij je bezoekers. Met ‘https’ en het groene slotje in de adresbalk straalt je website veiligheid uit. Hieronder lees je wat er gebeurt met gegevens die bezoekers achterlaten op je website.

Data encryptie

Gebruik je een contactformulier, een inlogscherm en/of betaalmodule? Dan worden er gegevens verzonden via die formulieren of modules. Bij een ‘normale’ onbeveiligde verbinding tussen de browser en de server, worden de gegevens open en bloot via het internet verzonden. Met een SSL-certificaat wordt de data ge-encrypt, oftewel versleuteld. De browser pakt het setje data in, en alleen de ontvangende server heeft de sleutel van dit pakketje data. Zo weet je dus zeker dat niemand jouw gevoelige informatie in handen krijgt.

Privacywetgeving

De wet heeft bepaald dat je in alle gevallen waarbij je een formulier of betaalmodule gebruikt, je gebruik moet maken van een beveiligde verbinding. Met een SSL-certificaat verzeker je de bezoekers van je website ervan dat niemand anders inzicht heeft in (betaal)gegevens, en voldoe je dus aan de wet.

Ik wil een SSL-certificaat

Indien je voor jezelf of voor je klant een SSL certificaat wilt aanvragen, dan zijn de te nemen stappen als volgt:

  • Bepaal je domeinnaam
  • Neem contact op met helpdesk@xpressionlabs.nl om aan te geven dat je een SSL certificaat wilt aanvragen. Wij vragen de SSL aan voor de domeinnaam die je doorgeeft.
  • Je ontvangt op admin@(jouwdomeinnaam).nl een mail die bevestigd moet worden. Let op! Deze mail dient door jou of je klant te worden bevestigd.

Prijzen SSL

SSL één domein Met een SSL certificaat wordt de website voorzien van een beveiligde verbinding. Bijvoorbeeld portal.mijndomein.nl € 25,= per maand*
SSL wildcard Met een SSL wildcard is het SSL certificaat geldig voor alle subdomeinen binnen één domein. Dit geldt dus voor alle verschillende (klantnaam).mijnportal.nl € 37,50 per maand*
Installatie eigen SSL certificaat XpressionLabs installeert je aangeleverde SSL certificaat. Je bent zelf verantwoordelijk voor monitoren en op tijd aanleveren van een nieuw certificaat. € 79,= éénmalig*

*Prijswijzigingen voorbehouden <br\>*Prijzen zijn exclusief BTW