Categorie:Leveranciers

Uit XpressionManager
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hier kunnen leveranciers worden toegevoegd. Leveranciers krijgen de ordermail van een bestelling. Per artikel kunt u instellen welke leverancier hier bij hoort. De leverancier krijgt alleen een mail wanneer er artikelen besteld worden die ook aan deze leverancier gekoppeld zijn. Dit kunt u instellen door in de menustructuur bij het artikel op "aanpassen" te klikken en bij de tab "Logistiek" de gewenste leverancier uit de lijst te selecteren.

Optie Omschrijving
Omschrijving De naam van de leverancier zoals deze bij de artikelen e.d. getoond wordt.
Gebruikersaccount Deze optie is in de meeste gevallen niet van toepassing.
Email Het e-mailadres waar de ordermail naar gestuurd moet worden. Deze optie is alleen voor productieorders. Als het veld "Email afroeporders" niet is ingevuld, worden ook afroeporders naar dit e-mailadres gestuurd.
Email afroeporders Hier kunt u eventueel een ander e-mailadres invullen als het gaat om een afroeporder.
Geen prijzen vermelden in de opdrachtmail Als deze optie is aangevinkt, worden prijzen niet getoond in de e-mail die naar de leverancier wordt gestuurd.
Geen orderkosten berekenen Indien deze optie is aangevinkt, worden de bij de klantinstellingen ingevulde orderkosten niet berekend over deze order.
Koppeling Managementsysteem Deze optie is van toepassing als er een koppeling met een managementsysteem actief is. Alleen de koppelingen die actief zijn, worden weergegeven in het dropdown menu.
MIS-Webservice locatie Indien er een koppeling actief is met een managementsysteem, kan hier de locatie van de webservice worden ingevuld.
MIS-Webservice gebruikersnaam Indien er een koppeling actief is met een managementsysteem, kan hier de gebruikersnaam van de webservice worden ingevuld.
MIS-Webservice password Indien er een koppeling actief is met een managementsysteem, kan hier het wachtwoord van de webservice worden ingevuld.
Intro mail naar leverancier Hier kunt u een begeleidende tekst bij de e-mail invullen.
PDF Export Profiel Indien nodig kan hier een exportprofiel worden toegevoegd.

Ondercategorieën

Deze categorie bevat de volgende ondercategorie.

Pagina’s in categorie "Leveranciers"

Deze categorie bevat de volgende pagina.